Zeevracht

Zeevracht

Zeevracht

Dankzij samenwerkingen met grote rederijen kan Van der Helm marktconforme prijzen aanbieden met interessante leveringsvoorwaarden. Zodra wij over alle relevante informatie beschikken berekenen wij de meest effectieve en efficiënte vervoersopties voor u.

Voor wereldwijde zeevracht-zendingen bieden wij de volgende mogelijkheden aan:

  • LCL import en export (less than container load)
  • FCL import en export (full container load)
  • LCL – FCL: in opdracht groeperen als FCL verschepen en afleveren
  • FCL – LCL: in opdracht op locatie laden en op bestemming aan meerdere ontvangers afleveren
  • projectladingen

Naast bovenstaande mogelijkheden kunnen wij ook uw deelzendingen verzorgen. Wij combineren dan meerdere kleine zendingen in één transport om zo de kosten te reduceren. Onze focus ligt op het importeren en exporteren, maar wij kunnen ook het laden en lossen van containers voor u verzorgen. Doordat wij cross trade transport aanbieden kunt u goederen van het ene naar het andere land transporteren, dus niet alleen van of naar Nederland.

Neutral Customs Services draagt zorg voor de afwikkeling van alle bijkomende douane formaliteiten.
Klik hier voor meer informatie.

NVOCC

In samenwerking met onze agenten onderhouden wij eigen groepagediensten. Zo verzorgen wij LCL zendingen over de hele wereld. Éénmaal in Rotterdam maken wij uitsluitend gebruik van ons eigen materiaal.

Op zoek naar een specifiek document of certificaat?

Downloads

Kom jij ons team versterken?

Vacatures

Waarom kiezen voor
Van der Helm?

Wij bieden effectieve en efficiënte logistieke oplossingen. Door onze jarenlange ervaring op het gebied van transport en logistiek zijn wij creatief en doeltreffend in het verzorgen van uw transporten en douane- en fiscale formaliteiten.

Wij leveren logistiek maatwerk dat aansluit op uw wensen en behoeften. Uiteraard beschikken wij over alle benodigde certificeringen en vergunningen.

Middels een compleet dienstenpakket bieden wij u:

  • onafhankelijke en neutrale dienstverlening
  • inzicht in uw stock-control
  • transparantie in onze diensten