Wegtransport

Wegtransport

Wegtransport

Wegtransport is de belangrijkste pijler in de logistieke dienstverlening. Het is relatief snel en heeft geografisch een groot bereik. Onze toegevoegde waarde is dat wij naast alleen transport ook het totaalconcept aan kunnen bieden met opslag en distributie. Wij beschikken over ons eigen wagenpark, waardoor we snel kunnen schakelen. Hiernaast bieden wij een Pan-Europese dekking aan met Track & Trace modules.

Onze roots liggen in het wegtransport en wij kunnen onszelf dan ook expert in containertrucking noemen. Met een uitgebreide transportvloot kunnen wij u altijd het juiste wegtransport aanbieden. In totaal beschikt Van der Helm over 120 eigen voertuigen, bestaande uit (bulk)silowagens, tankers, koelcontainers en container chassis. Al onze voertuigen zijn volledig beschermd door de hoogste veiligheidscodes. Met een computer aan boord van iedere truck is uw lading altijd te traceren middels GPS.

Op zoek naar een specifiek document of certificaat?

Downloads

Kom jij ons team versterken?

Vacatures

Waarom kiezen voor
Van der Helm?

Wij bieden effectieve en effici├źnte logistieke oplossingen. Door onze jarenlange ervaring op het gebied van transport en logistiek zijn wij creatief en doeltreffend in het verzorgen van uw transporten en douane- en fiscale formaliteiten.

Wij leveren logistiek maatwerk dat aansluit op uw wensen en behoeften. Uiteraard beschikken wij over alle benodigde certificeringen en vergunningen.

Middels een compleet dienstenpakket bieden wij u:

  • onafhankelijke en neutrale dienstverlening
  • inzicht in uw stock-control
  • transparantie in onze diensten