Railtransport

Railtransport

Railtransport

Voor het efficiënt, betrouwbaar en snel vervoeren van FCL en LCL containerlading vanuit onder andere China, bieden wij al sinds 2016 een prijstechnisch interessant alternatief aan per spoor. Dit alternatief is sneller dan zeevracht en goedkoper dan luchtvracht.

Er vertrekken bijna dagelijks treinen met containers richting Europa. Vanaf het treinstation in Chengdu duurt het gemiddeld slechts 14 dagen om uw lading in Nederland te krijgen.

Door de snellere transittijd levert dit een voordeel op in uw supply chain met minder producten in uw keten. Voor bijvoorbeeld elektronica, fashion en andere hightech goederen is dit al snel een goede alternatieve oplossing.

De terminals en containers voldoen aan alle veiligheidseisen en de anti-diefstal maatregelen zorgen ervoor dat de inhoud van uw containers optimaal beschermd is.

Het vervoer per spoor biedt tevens voordelen op het gebied van CO2 uitstoot in vergelijking tot andere modaliteiten. De Chinese regering heeft besloten de komende jaren ruim 40 miljard euro te willen investeren, dus ook op lange termijn is dit een modaliteit om rekening mee te houden.

Op zoek naar een specifiek document of certificaat?

Downloads

Kom jij ons team versterken?

Vacatures

Waarom kiezen voor
Van der Helm?

Wij bieden effectieve en efficiënte logistieke oplossingen. Door onze jarenlange ervaring op het gebied van transport en logistiek zijn wij creatief en doeltreffend in het verzorgen van uw transporten en douane- en fiscale formaliteiten.

Wij leveren logistiek maatwerk dat aansluit op uw wensen en behoeften. Uiteraard beschikken wij over alle benodigde certificeringen en vergunningen.

Middels een compleet dienstenpakket bieden wij u:

  • onafhankelijke en neutrale dienstverlening
  • inzicht in uw stock-control
  • transparantie in onze diensten