Transport

Transport

Door onze jarenlange ervaring zijn we creatief en doeltreffend in het verzorgen van uw lokale en internationale transporten, waarbij gekeken wordt naar verschillende modaliteiten en alle combinaties hierbij. U wordt volledig ontzorgd op het gebied van FCL, LCL en e-commerce. Tevens bieden wij u een Pan-Europese dekking aan met Track & Trace modules.

 

Transport

Bij het uitzoeken van de beste opties voor uw transport wordt altijd gekeken naar de kosten, de doorlooptijd en de milieueffecten. Er kan bijvoorbeeld gekozen worden voor transport via een binnenvaartschip of voor containervervoer per trein. En bent u al bekend met de nieuwe zijderoute; de directe verbinding tussen China en Europa? Een perfect alternatief als u uw goederen sneller wilt vervoeren dan over zee en goedkoper dan per luchtvracht. Een duurzame en milieuvriendelijke wijze van transport.

Op zoek naar ondersteuning bij het verzorgen van de last mile? Uiteraard kunnen wij ook voor Business to Consumer opdrachten de last mile distributie verzorgen door onze samenwerkingen met wereldwijde pakketbezorgers.

Lees hieronder meer over zeevracht, luchtvracht, wegtransport.

NVOCC

In samenwerking met onze agenten onderhouden wij eigen groepagediensten. Zo verzorgen wij LCL zendingen over de hele wereld. Éénmaal in Rotterdam maken wij uitsluitend gebruik van ons eigen materiaal.

Zeevracht

Dankzij samenwerkingen met grote rederijen kan Van der Helm marktconforme prijzen aanbieden met interessante leveringsvoorwaarden. Zodra wij over alle relevante informatie beschikken berekenen wij de meest effectieve en efficiënte vervoersopties voor u.

Voor wereldwijde zeevracht-zendingen bieden wij de volgende mogelijkheden aan:

  • LCL import en export (less than container load)
  • FCL import en export (full container load)
  • LCL – FCL: in opdracht groeperen als FCL verschepen en afleveren
  • FCL – LCL: in opdracht op locatie laden en op bestemming aan meerdere ontvangers afleveren
  • projectladingen

Naast bovenstaande mogelijkheden kunnen wij ook uw deelzendingen verzorgen. Wij combineren dan meerdere kleine zendingen in één transport om zo de kosten te reduceren. Onze focus ligt op het importeren en exporteren, maar wij kunnen ook het laden en lossen van containers voor u verzorgen. Doordat wij cross trade transport aanbieden kunt u goederen van het ene naar het andere land transporteren, dus niet alleen van of naar Nederland.

Neutral Customs Services draagt zorg voor de afwikkeling van alle bijkomende douane formaliteiten.
Klik hier voor meer informatie.

Luchtvracht

Luchtvracht is een snelle en efficiënte manier van transporteren. Ons kantoor op Schiphol Airport regelt het transport en alle douane formaliteiten van import- en exportzendingen, cross-docking, op- en overslag en bulk en sample programma’s. Alles wat luchtvracht betreft op één plek.

Een combinatie van luchtvracht, zeevracht en transport over de weg is uiteraard mogelijk. Wanneer u uw wensen aan ons kenbaar maakt, gaan wij aan de slag om de snelste en gunstigste oplossingen te bieden. Wij volgen de ontwikkelingen in tarieven op de voet en zullen altijd marktconforme tarieven aandragen.

Wegtransport

Wegtransport is de belangrijkste pijler in de logistieke dienstverlening. Het is relatief snel en heeft geografisch een groot bereik. Onze toegevoegde waarde is dat wij naast alleen transport ook het totaalconcept aan kunnen bieden met opslag en distributie. Wij beschikken over ons eigen wagenpark, waardoor we snel kunnen schakelen. Hiernaast bieden wij een Pan-Europese dekking aan met Track & Trace modules.

Onze roots liggen in het wegtransport en wij kunnen onszelf dan ook expert in containertrucking noemen. Met een uitgebreide transportvloot kunnen wij u altijd het juiste wegtransport aanbieden. In totaal beschikt Van der Helm over 120 eigen voertuigen, bestaande uit (bulk)silowagens, tankers, koelcontainers en container chassis. Al onze voertuigen zijn volledig beschermd door de hoogste veiligheidscodes. Met een computer aan boord van iedere truck is uw lading altijd te traceren middels GPS.

Op zoek naar een specifiek document of certificaat?

Downloads

Kom jij ons team versterken?

Vacatures

Neutral Customs Services

Onze gedreven specialisten staan als uw neutrale partner klaar om het administratieve proces zo efficiënt mogelijk te laten verlopen.

Neutral Customs Services verzorgt niet alleen alle formaliteiten binnen onze organisatie, maar ook als neutrale partner voor externe relaties.

Neutral Customs Services:

  • kan optreden als Beperkt Fiscaal Vertegenwoordiger
  • regelt vlotte en correcte afhandeling van formaliteiten rondom zendingen
  • is AEO-full gecertificeerd
  • adviseert u bij complexe douane en fiscale vraagstukken