Transport

Transport

Door onze jarenlange ervaring zijn we creatief en doeltreffend in het verzorgen van uw lokale en internationale transporten, waarbij gekeken wordt naar verschillende modaliteiten en alle combinaties hierbij. U wordt volledig ontzorgd op het gebied van FCL, LCL en e-commerce. Tevens bieden wij u Pan-Europese dekking aan met Track & Trace modules.

 

 

Transport

Bij het uitzoeken van de beste opties voor uw transport wordt altijd gekeken naar de kosten, de doorlooptijd en de milieueffecten. Er kan bijvoorbeeld gekozen worden voor transport via een binnenvaartschip of voor containervervoer per trein. En bent u al bekend met de nieuwe zijderoute; de directe verbinding tussen China en Europa? Een perfect alternatief als u uw goederen sneller wilt vervoeren dan over zee en goedkoper dan per luchtvracht. Een duurzame en milieuvriendelijke wijze van transport.

Op zoek naar ondersteuning bij het verzorgen van de last mile? Uiteraard kunnen wij ook voor Business to Consumer opdrachten de last mile distributie verzorgen door onze samenwerkingen met wereldwijde pakketbezorgers.

Lees hieronder meer over wegtransport, zeevracht en luchtvracht.

Wegtransport

Wegtransport is de belangrijkste pijler in de logistieke dienstverlening. Het is relatief snel en heeft geografisch een groot bereik.

Zeevracht

Dankzij samenwerkingen met grote rederijen kan Van der Helm marktconforme prijzen aanbieden met interessante leveringsvoorwaarden.

Luchtvracht

Luchtvracht is een snelle en efficiënte manier van transporteren. Alles wat luchtvracht betreft op één plek.

Railtransport

Voor het efficiënt, betrouwbaar en snel vervoeren van FCL en LCL containerlading vanuit onder andere China, bieden wij een prijstechnisch interessant alternatief aan per spoor.

Op zoek naar een specifiek document of certificaat?

Downloads

Kom jij ons team versterken?

Vacatures

Neutral Customs Services

Onze gedreven specialisten staan als uw neutrale partner klaar om het administratieve proces zo efficiënt mogelijk te laten verlopen.

Neutral Customs Services verzorgt niet alleen alle formaliteiten binnen onze organisatie, maar ook als neutrale partner voor externe relaties.

Neutral Customs Services:

  • kan optreden als Beperkt Fiscaal Vertegenwoordiger
  • regelt vlotte en correcte afhandeling van formaliteiten rondom zendingen
  • is AEO-full gecertificeerd
  • adviseert u bij complexe douane en fiscale vraagstukken