IMPORT MEDEWERKER

Vanwege toename van werkzaamheden zijn we voor onze vestiging in Den Hoorn opzoek naar een fulltime medewerker import. Wij zijn Van der Helm, een Nederlands familiebedrijf dat in 1936 is opgericht. In ons 87-jarig bestaan hebben we onze klanten (voornamelijk uit de Fashion & Lifestyle en electronics industrie) altijd met toewijding en hard werken van geschikte logistieke oplossingen voorzien. Inmiddels zijn we zijn uitgegroeid tot een internationaal opererende totaal-aanbieder op het gebied van vrachtvervoer, logistiek en douanezaken. In deze enerverende functie als medewerker import verzamel, verwerk en controleer je relevante informatie binnen het logistieke proces.

DE FUNCTIE

Van Der Helm focust zich met name op import van producten uit het Verre Oosten. Hiervoor zoeken wij extra versterking voor ons team. Als medewerker import onderhoud je (inter)nationale contacten en ben je de spin in het web tussen klanten, rederijen, agenten en collega’s van andere disciplines binnen de organisatie, zoals Transport, Warehouse en Douane. Kortom, je draagt zorg voor de coördinatie binnen het logistieke proces, controleert de voortgang en compleetheid van de opdracht.

Het is dus belangrijk dat je een teamspeler bent en een creatieve geest hebt. Onze taak is namelijk het oplossen van logistieke vraagstukken!

VEREISTEN

  • MBO werk- en denkniveau
  • Ervaring in een vergelijkbare functie;
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
  • Kennis van “multi-modal expeditie software” systemen;
  • Goede beheersing van Microsoft Office 365;
  • Klantgerichte houding;

WIJ BIEDEN

Een afwisselende baan als medewerker import in een groeiend familiebedrijf. We zijn een transparante en vriendelijke organisatie waar een collegiale werksfeer belangrijk wordt gevonden. Met flexibele werkplekken en een nieuw mooi ingericht kantoor voel jij je al snel op je gemak! Je krijgt het vertrouwen en de vrijheid om zelf keuzes te maken. Bijscholing is goed voor jou en goed voor ons bedrijf: daarom stimuleren we verdere ontwikkeling binnen je vakgebied! Daarnaast bieden wij een goed salaris, reiskostenvergoeding, 25 vakantiedagen, 8,33% vakantiegeld en pensioenopbouw. En niet te vergeten altijd gezellige werkborrels en een jaarlijks bedrijfsuitje naar het buitenland!

INTERESSE?

Ben je geïnteresseerd in deze functie of wil je meer informatie ontvangen, neem dan contact op met José Spinka via 06-15497500 of stuur je cv en motivatie naar: vacature@vdhelm.com

*Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.*

MEER INFORMATIE

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen. Wij zijn telefonisch of per e-mail te bereiken. U kunt uiteraard ook gebruik maken van ons contactformulier.