Logistiek medewerker

Vanwege toename van werkzaamheden zijn we voor onze vestiging in Moerdijk opzoek naar een fulltime Logistiek medewerker. Wij zijn Van der Helm, een Nederlands familiebedrijf dat in 1936 is opgericht. In ons 87-jarig bestaan hebben we onze klanten (voornamelijk uit de Fashion & Lifestyle en electronics industrie) altijd met toewijding en hard werken van geschikte logistieke oplossingen voorzien. Inmiddels zijn we zijn uitgegroeid tot een internationaal opererende totaal-aanbieder op het gebied van vrachtvervoer, logistiek en douanezaken. Als Logistiek medewerker ben jij dé schakel tussen de klanten en onze warehouseoperatie.

DE FUNCTIE

Als logistiek medewerker zie je er op toe dat de door klanten verstrekte opdrachten tijdig en correct worden uitgevoerd. Je bent o.a. de vraagbaak voor de klanten en je verstrekt rapportages en actuele informatie aan alle betrokken partijen. Ter versterking van ons team in Moerdijk zijn we opzoek naar een enthousiaste collega voor tal van klantgerichte administratieve werkzaamheden.

Jouw competenties en ervaringen

  • Minimaal 2 jaar ervaring in een vergelijkbare functie in bij voorkeur de logistieke sector;
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en schrift;
  • Nauwkeurig;
  • Goede beheersing van Microsoft Office 365;
  • In bezit van rijbewijs B;
  • MBO werk- en denkniveau.

WIJ BIEDEN

Een afwisselende baan als logistiek medewerker in een groeiend familiebedrijf. We zijn een transparante en vriendelijke organisatie waar een collegiale werksfeer belangrijk wordt gevonden. Met flexibele werkplekken en een nieuw mooi ingericht kantoor voel jij je al snel op je gemak! Je krijgt het vertrouwen en de vrijheid om zelf keuzes te maken. Bijscholing is goed voor jou en goed voor ons bedrijf: daarom stimuleren we verdere ontwikkeling binnen je vakgebied! Daarnaast bieden wij een goed salaris, reiskostenvergoeding, 25 vakantiedagen, 8,33% vakantiegeld en pensioenopbouw. En niet te vergeten altijd gezellige werkborrels en een jaarlijks bedrijfsuitje naar het buitenland!

INTERESSE?

Ben je geïnteresseerd in deze functie of wil je meer informatie ontvangen, neem dan contact op met José Spinka via 06-15497500 of stuur je cv en motivatie naar: vacature@vdhelm.com

*Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.*

MEER INFORMATIE

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen. Wij zijn telefonisch of per e-mail te bereiken. U kunt uiteraard ook gebruik maken van ons contactformulier.