JUNIOR LUCHTVRACHT MEDEWERKER (40 uur)

Ben jij geïnteresseerd in internationale logistiek en in het bijzonder in luchtvracht? Dan is deze vacature misschien iets voor jou! Ter versterking van ons kantoor in Hoofddorp zijn we opzoek naar een beginnende luchtvrachtmedewerker voor tal van ondersteunende administratieve werkzaamheden.

Nederlands familiebedrijf Van der Helm Logistics, sinds 1936 een gerenommeerde aanbieder van wegtransport en logistieke dienstverlening, lanceerde begin 2021 een nieuwe freight forwarding divisie: VDH Next. Onder deze naam levert een ervaren team van professionals global freight forwarding services aan klanten uit voornamelijk de Fashion & Lifestyle en electronics industrie.

WAAR BESTAAN JOUW TAKEN UIT?

In deze functie maak je kennis met alle facetten van luchtvrachtoperatie. Stap voor stap leer je welke administratieve werkzaamheden moeten worden verricht bij de import en export van lucht- en soms ook zeevracht. Uiteindelijk ben je instaat om zelfstandig zendingen in te schrijven in het operationele systeem, om de status van zendingen in een online portal in te voeren, te controleren en te updaten. Soms heb je hier ook contact over met klanten, agenten en/of luchtvaartmaatschappijen. Daarnaast verricht je tal van andere administratieve taken om je collega’s te ondersteunen. Je krijgt de kans om een echt vak te leren!

VEREISTEN

  • Je hebt MBO werk en denkniveau
  • Je beschikt over een behoorlijke geografische kennis
  • Ervaring in de logistieke sector of opleiding ROC / Luchtvaartcollege is een pré
  • Je spreekt en schrijft goed Nederlands en Engels
  • Je bent een teamplayer
  • Je werkt nauwkeurig en hebt oog voor detail
  • Je vindt het geen probleem om een enkele keer op zondagochtend te werken

WIJ BIEDEN

We bieden jou een afwisselende baan in een groeiend familiebedrijf. Je komt te werken in een leuk team met een informele werksfeer. Een omgeving waarin we verdere scholing en ontwikkeling binnen je vakgebied stimuleren. Daarnaast ontvang je een goed salaris, reiskostenvergoeding, 25 vakantiedagen, 8,33% vakantiegeld en pensioenopbouw.

INTERESSE?Ben je geïnteresseerd in deze functie of wil je meer informatie ontvangen, neem dan contact op met José Spinka via 06-15497500 of stuur je cv en motivatie naar: vacature@vdhelm.com

*Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.*

MEER INFORMATIE

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen. Wij zijn telefonisch of per e-mail te bereiken. U kunt uiteraard ook gebruik maken van ons contactformulier.