Hoe wij werken

Hoe wij werken

Met vele klanten hebben wij al een langdurige relatie, dat is ook waar wij naar streven binnen een samenwerking. Dit geldt niet alleen voor de relatie met onze klanten, maar zeker ook voor de relatie met onze medewerkers.

 

 

 

Klantwens centraal

De juiste invulling van uw wens staat centraal bij ons. Wensen op het gebied van transport en logistiek kunnen per organisatie sterk uiteenlopen. Wij sturen vanaf het begin aan op nauw en persoonlijk contact om de specifieke behoefte in beeld te brengen en te houden. Zo kunnen wij, met de kennis van onze specialisten, uw wensen vertalen naar efficiënte en effectieve processen. Of het nu gaat om transport en logistieke processen, geïntegreerde IT-oplossingen, douane- of fiscale formaliteiten of uw complete supply chain management, wij verlenen de service die aansluit bij uw wensen.

Servicegericht

Van oorsprong zijn wij erg service- en resultaatgericht. Wij staan altijd klaar om u te helpen bij het klaren van complexe opdrachten. Wij streven naar langdurige relaties met zowel klanten als medewerkers.

Ontwikkeling

Bij Van der Helm zijn wij continu bezig met verschillende innovatieve ontwikkelingen, zodat wij u de beste service kunnen blijven bieden. Wij volgen alle vernieuwingen binnen een aan verandering onderhevige markt. Denk hierbij aan ontwikkelingen binnen de IT, maar ook aan de persoonlijke ontwikkeling van onze medewerkers.

Certificaten

Van der Helm is gecertificeerd volgens de AEO, ISO, GMP+, HACCP, BRC en NIWO eisen en normen. De door ons behaalde certificaten zijn te bekijken onder downloads.

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Met onder andere LEAN-projecten werken wij aan het continu verbeteren van de processen en performance zonder enige vorm van verspilling. Denk hierbij aan het scheiden van afval, de focus op CO2 reductie en de veiligheid binnen ons bedrijf.

LEAN 5S

Van der Helm is LEAN, dat wil zeggen dat wij LEAN denken en werken. Dit is een business strategie om operationele activiteiten te organiseren en continu te verbeteren. Het scheppen van waarde voor de klant staat hierbij centraal.

5S is een methode om in vijf stappen tot een nette, geordende, gestandaardiseerde en veilige werkomgeving te komen. De voordelen zijn dat dit productiviteitsverhoging oplevert, het vormt een goede basis voor verbeteringen, geeft minder kwaliteitsproblemen en biedt ondersteuning aan de positieve werknemersmotivatie.

Meer informatie?

Benieuwd naar de rol die Van der Helm binnen uw business model kan vervullen? U kunt contact met ons opnemen via het contactformulier. Uiteraard zijn wij ook telefonisch of per e-mail te bereiken.

Op zoek naar een specifiek document of certificaat?

Downloads

Kom jij ons team versterken?

Vacatures

Waarom kiezen voor
Van der Helm?

Wij bieden effectieve en efficiënte logistieke oplossingen. Door onze jarenlange ervaring op het gebied van transport en logistiek zijn wij creatief en doeltreffend in het verzorgen van uw transporten en douane- en fiscale formaliteiten.

Wij leveren logistiek maatwerk dat aansluit op uw wensen en behoeften. Uiteraard beschikken wij over alle benodigde certificeringen en vergunningen.

Middels een compleet dienstenpakket bieden wij u:

  • onafhankelijke en neutrale dienstverlening
  • inzicht in uw stock-control
  • transparantie in onze diensten