FULFILLMENT

De klant wil een product zo snel mogelijk in huis hebben. Een flinke uitdaging voor jou als ondernemer om dit pakket zo snel mogelijk bij jouw klanten te laten bezorgen. Wij zorgen dat dit proces vlekkeloos verloopt!

Van der Helm als uw partner in (e-)fulfillment.

Van der Helm biedt jou, als ervaren partner, alle diensten aan om dit complexe proces geheel uit handen te kunnen nemen. Zo zorgen we samen voor tevreden klanten en blijft er tijd over voor jou om op belangrijke zaken te focussen. Interesse in een samenwerking op het gebied van e-fulfillment? Neem dan snel contact met ons op!

We bieden diensten die jouw proces van A tot Z kunnen ondersteunen. Dit begint al bij het transport van de goederen en de douanezaken. En, uiteraard zijn de voorraad en de voortgang van de orders ook volledig inzichtelijk. Moeten de goederen verpakt of omgepakt worden? Of voorzien worden van andere labels? Geen probleem. Ook dat doen we!

TOTAALOPLOSSING VAN A TOT z

Met ons geautomatiseerde orderpicksysteem en enthousiaste medewerkers kunnen we grote aantallen snel verwerken en zorgen dat de orders snel bij de consument zijn. Van der Helm beschikt – naast een samenwerking met alle grote vervoerders – ook over een eigen grote transportvloot om het vervoer zo soepel mogelijk te laten verlopen.

INZICHT IN JOUW VOORRAAD

Onze klanten worden naast de 24 /7 inzichtelijkheid ook middels rapportages op de hoogte gehouden. Het beheer van de voorraad, de inslag van goederen, het picken van de orders en de verzending zijn bij ons in goede, ervaren handen! Onze gespecialiseerde afdeling helpt je ook graag verder met de kwaliteitscontrole van jouw retouren.

Op zoek naar een specifiek document of certificaat?

Kom jij onze familie versterken?