LOGISTIEK ADMINISTRATIEF MEDEWERKER (40 uur)

Ben jij administratief sterk, klantgericht en de proactieve collega die wij zoeken?

Voor onze vestiging in Den Hoorn zijn wij met spoed op zoek naar een Logistiek Administratief Medewerker voor de administratie van onze Elektronica/IT klanten.

In deze functie heb je één of meerdere klanten waarbij  je verantwoordelijk bent voor de administratie. Je hebt ook contact met de klant en het warehouse en zorgt dat alle logistieke processen van, naar en in het Warehouse goed verlopen. Tevens leid je ook de daarbij komende (internationale) transport in goede banen. Belangrijk in deze functie is dat je zelfstandig en secuur bent en ook een goede relatie behoudt met jouw klant(en).

VEREISTEN

  • MBO werk- en denkniveau
  • Ervaring in een vergelijkbare functie is een pré
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift
  • Goede beheersing van WMS en Microsoft Office 365
  • Geen 9-tot-5-mentaliteit

WIJ BIEDEN

Een leuke afwisselende baan in een groeiend familiebedrijf. Je komt te werken op een leuke afdeling met een informele werksfeer. Een omgeving waarin we verdere scholing en ontwikkeling binnen je vakgebied stimuleren. Tevens bieden wij een goed salaris, reiskostenvergoeding en pensioenopbouw.

INTERESSE?

Ben je geïnteresseerd in deze functie of wil je meer informatie ontvangen, neem dan contact op met José Spinka via 06-15497500 of stuur je cv en motivatie naar: vacature@vdhelm.com

*Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.*

MORE INFORMATION

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen. Wij zijn telefonisch of per e-mail te bereiken. U kunt uiteraard ook gebruik maken van ons contactformulier.