ADMINISTRATIEF MEDEWERKER DOUANE (fulltime/parttime)

Ben jij administratief sterk, klantgericht en de proactieve collega die wij zoeken?

Voor onze vestiging in Den Hoorn zijn wij met spoed opzoek naar een Administratief medewerker voor onze Douane afdeling.

In deze functie assisteer je o.a. de douane specialisten bij de verwerking van douane opdrachten waaronder e-commerce import en export zendingen.

Je hebt o.a. contact met de opdrachtgevers, het warehouse en zorgt er voor dat het logistieke proces goed verloopt. Belangrijk in deze functie is dat je zelfstandig en secuur werkt en tevens grote hoeveelheden data goed en snel kan analyseren en verwerken.

VEREISTEN

  • MBO werk- en denkniveau
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift
  • Flexibele werktijden i.v.m. e-commerce
  • Goede beheersing van Excel en Microsoft Office 365
  • Geen 9-tot-5-mentaliteit
  • Accuraat

WIJ BIEDEN

Een leuke afwisselende baan in een groeiend familiebedrijf. Je komt te werken op een leuke afdeling met een informele werksfeer. Een omgeving waarin we verdere scholing en ontwikkeling binnen je vakgebied stimuleren. Tevens bieden wij een marktconform salaris, reiskostenvergoeding en pensioenopbouw.

INTERESSE?

Ben je geïnteresseerd in deze functie of wil je meer informatie ontvangen, neem dan contact op met José Spinka via 06-15497500 of stuur je cv en motivatie naar: vacature@vdhelm.com

MORE INFORMATION

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen. Wij zijn telefonisch of per e-mail te bereiken. U kunt uiteraard ook gebruik maken van ons contactformulier.