APPLICATIEBEHEERDER (M/V)

Nederlands familiebedrijf Van der Helm is sinds 1936 een gerenommeerde aanbieder van logistieke diensten. Eerder dit jaar lanceerde het een nieuwe lucht- en zeevracht divisie, genaamd VDH Next. Een groeiend team (we inmiddels met 44 professionals sterk) levert global freight forwarding services aan klanten uit de Fashion & Lifestyle industrie. Voor onze vestiging in Hoofddorp zijn wij op zoek naar een gedreven Applicatie beheerder (40 uur).

DE FUNCTIE

De applicatiebeheerder is een allround expert op het gebied van functioneel beheer. Een gemotiveerde duizendpoot die het als een uitdaging ziet om onze verschillende applicaties zo optimaal mogelijk te laten functioneren. Je begrijpt wat de belangen van je interne & externe klanten zijn en je bent instaat om hun hulpvraag op waarde te schatten. Naast interne bedrijfsapplicaties faciliteren we ook externe applicaties waarmee klanten hun luchten zeevrachtzendingen kunnen monitoren & managen: je beheertaken zijn dus afwisselend en uitdagend!

VEREISTEN

  • Minimaal 3 jaar ervaring in het functioneel beheren van applicaties
  • Ervaring met Gateway / WMS is een pré
  • Ervaring met Scope / Riege is een pré
  • Ervaring met helpdesk applicaties is een pré
  • Klantgerichte houding
  • Zelf oplossend vermogen
  • Goede beheersing van de Nederlands en Engels taal in woord en geschrift

WIJ BIEDEN

Een afwisselende functie waarin Je het vertrouwen en de vrijheid krijgt om zelf keuzes te maken en verantwoordelijkheid te nemen. Je komt te werken in een leuk team met een informele werksfeer. Een omgeving waarin we verdere scholing en ontwikkeling binnen je vakgebied stimuleren. Daarnaast bieden wij een goed salaris, reiskostenvergoeding, 25 vakantiedagen, 8,33% vakantiegeld en pensioenopbouw.

INTERESSE?

Ben je geïnteresseerd in deze functie of wil je meer informatie ontvangen, neem dan contact op met William de la Rambelje (020-2471971) of José Spinka (06-15497500) of stuur je cv en motivatie t.a.v. William en Jose naar: vacature@vdhelm.com

*Oktober 2021. Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld*

MEER INFORMATIE

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen. Wij zijn telefonisch of per e-mail te bereiken. U kunt uiteraard ook gebruik maken van ons contactformulier.